VI TILBYDER

TEGNING


Hos KAHusdesign tilbyder vi at hjælpe med alle byggeriet faser.


Går du og drømmer at få bygget et nyt hus, sommerhus eller en tilbygning, så kan vi hjælpe dig med skitseforslag af dit nye hus, tegning af en tilbygning, byggetegninger, planlægning, byggestyring, søgning af byggetilladelser, samt yde rådgivning og bistand i hele byggeprocessen..


KAHusdesign vil gøre det muligt for dig at se 3D-skitsetegning, når du skal have bygget et nyt hus eller tilbygning, samt mulighed for printe en 3D model

Derudover hjælper kahusdesign dig med at udregne, hvad projektet kommer til at koste. Når projektet sættes i gang, kan vi også føre tilsyn så kvaliteten altid er i top.

Byggeriet faser


 • I ideoplægget vil vi lave nogle skitser og tegninger, som illustrerer idéen bag dit nye hus eller tilbygning, som tager udgangspunkt i projektes økonomi.

 

 • Myndighedsprojekt skal sende til kommunen for at indhentet byggetilladelse. 


 • I Udbudsprojekte finder man den rette entreprenør til at udføre projektet. I denne fase går man ud og får et tilbud.


 • I Udførelsesprojekt bliver der lavet detalje- og udførelsestegninger. Det er her man vælger alle de små ting, som ikke er blevet taget stilling til endnu. Det kan være at bestemme den helt præcise type trægulv man vil have i stuen eller hvilken farve man vil have på væggen, hvis dette ikke er gjort tidligere.


 • I Aflevering her bygger man dit projekt og aflevere det i den kvalitet du har bedt om. Der vil løbende være kvalitetssikring på byggepladsen, hvor dine rådgivere skal sikre sig at det bliver bygget rigtig.


  UNDERVISNING


  Vi tilbyder undervisning i Revit Ark og MEP. Et kursus kan hjælpe jeres firma med at arbejde hurtigt og effektivt med bl.a. design og bygningsprojektering.


  Kurset er bygget op over et projekt, men vi tilbyder også mere firma tilrettet kurser, som tager udgangspunkt i dine medarbejders erfaring.

  Der vil på kurset udover Revit funktionalitet også indøves nogle gode arbejdsmetoder omkring brugen af Revit.

  • Hvis et kursus har jeres intresse så kontakt os på 
  • 226 226 33 eller ka@kahusdesign.dk 

  TERMOGRAFERING


  Få termograferet dit hus, og få et visuelt overblik over de muligheder, der er for at forbedre din bolig.


  KAHusdesign har en stor indsigt i alle faggrupperne inden for de forskellige håndværk, og har kendskab til konstruktionsopbygninger i alle typer af ejendomme.


           KAHusdesign kan tilbyde 3 pakker


  • 1) Gennemgang af huset, kunden tager selv notater


  • 2) Gennemgang af huset, der afleveres en rapport med billeder..


  • 3) Gennemgang af huset, der afleveres en rapport med billeder.. samt en beskrivelse af, hvad der skal gøres for afhjælpe fejl i konstruktionen.

  ER DU PÅ UDKIK EFTER EN TEGNESTUE, DER KAN REALISER DIT PROJEKT